When steel matters!

Samen komen we tot nieuwe hoogtes

GS Metaal

GS Metaal, producent van enkelvoudige producten, halffabrikaten en samengestelde producten

GS Metaal is oorspronkelijk gestart in 1973 en gevestigd in Vriezenveen. In de loop der jaren heeft het bedrijf verschillende eigenaren en namen gekend. De huidige naam draagt het bedrijf sinds 2006.

GS Metaal is een innovatieve toeleverancier op het gebied van metaalplaatbewerking, licht constructiewerk en machinebouw en is producent van enkelvoudige producten, halffabricaten en samengestelde producten in staal, roestvaststaal en aluminium. De belangrijkste activiteiten zijn lasersnijden, kanten en lassen. Het bedrijf kenmerkt zich door een combinatie van traditioneel vakmanschap en hoogwaardige automatisering. GSM is ISO 9001:2015 en NEN-EN 1090 gecertificeerd.

GS Metaal voert samen met Trumpf GmbH een omvangrijk digitaliseringsproject uit. Het digitaliseringsproject is er op gericht om GS Metaal een beeldbepalende rol te geven in de ontwikkelingen rondom Industry 4.0 in de plaatwerkindustrie.

www.gsmetaal.nl
 
 

Broeze Nijverdal

Broeze Nijverdal levert diverse oplossingen binnen de sectoren industrie, infra, staalbouw en nucleaire staaltoepassingen.

Broeze Nijverdal B.V. is een marktgericht staalbedrijf en heeft een sterke positie verworven in gespecialiseerde bouw- en industriƫle toepassingen. Ze levert diverse oplossingen binnen de sectoren industrie, infra, special products, staalbouw en nucleaire staaltoepassingen. Hierin werkt Broeze nauw samen met verschillende partijen en zet zich in voor kleine en grote complexe projecten.

Met een eigen engineering- en productieafdeling is Broeze een flexibele partij en biedt vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al haar diensten en producten. Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn de belangrijkste pijlers.

Naast het borgen van kwaliteit en veiligheid staat Broeze voor een duurzaam werkproces. Om dit verder te verbeteren en uit te dragen is Broeze ISO 9001, NEN-EN 1090 (tot en met executieklasse vier) en VCA gecertificeerd.

www.broeze.nl

Denekamper Metaalindustrie

Denekamper Metaalindustrie B.V. bewerkt en verwerkt staal, Cor-Ten, RVS, koper, messing en aluminium tot eindproducten of halffabricaten. DMI levert maatwerk met een hoogwaardig afwerkingsniveau zowel aan architecten en bouwkundigen, als aan de overheid en het bedrijfsleven.

DMI beschikt over een eigen poedercoatinstallatie, een volautomatische lasersnijmachine met beladen-ontladen en sorteren, een ponsnibbelmachine, 4 CNC kantbanken, een lasrobot en buis buig- en walsmachines. Nieuw in het machinepark is een laserlasrobot.

DMI heeft in haar bestaan steeds ingezet op vakmanschap en technische innovatie. Daarin is het bedrijf verder dan veel anderen.

www.dmibv.nl
 
Onze partners

MaatHof Groep prijst zichzelf gelukkig met de samenwerking met uiteenlopende partners die allemaal op hun eigen manier een grote bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de MaatHof bedrijven.