0546 562 270

Bedrijfsweg 12 7671 EG Vriezenveen

DMI

DMI

Denekamper Metaalindustrie

Van idee tot aan een fantastisch en uniek eindproduct. Sinds 1953 werkt DMI (Denekamper Metaalindustrie) aan bijzondere projecten en is het bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en de vervaardiging van buitengewone metalen werkstukken. DMI denkt vanaf het begin mee met haar klanten aan ieder project en unieke oplossingen. Deze (veelal) bijzondere projecten kom je tegen in indoor en outdoor meubilair, openbare gelegenheden of sanitaire omgevingen. De onderneming werkt nauw samen met architecten en bouwkundigen, waardoor de werkstukken en projecten verrassend en uniek zijn. Kortom, een onderneming met veel variatie!

DMI bewerkt en verwerkt staal, Cor-Ten, RVS, koper, messing en aluminium tot eindproducten of halffabricaten. De onderneming levert maatwerk met een hoogwaardig afwerkingsniveau zowel aan architecten en bouwkundigen, als aan de overheid en het bedrijfsleven.

De onderneming beschikt over een eigen poedercoatinstallatie en heeft in haar bestaan steeds ingezet op vakmanschap en technische innovatie. Daarin is het bedrijf verder dan veel anderen.

Naar de website van DMI